• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Merken en Partners

Merken

Ajax

Op brandblussers moet je kunnen vertrouwen, vandaar dat via hetnoodpakket.nl alleen de beste producten te verkrijgen zijn. De brandblussers van ajax zijn de beste keuze.

Coghlan´s

Voor sommigen een onbekend merk, voor de kenner een teken van kwaliteit. Dit Canadese merk heeft een brede range aan outdoor producten.

Hetnoodpakket.nl

Het eigen merk van hetnoodpakket.nl. Producten van het merk hetnoodpakket.nl staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 

LifeStraw

LifeStraw (by Vestergaard) is een uniek merk. De waterzuiveringsproducten zijn uniek en zeer innovatief. Uitermate geschikt in combinatie met een noodpakket.

POWERplus

De producten van POWERplus zitten zowel in de noodpakketten van hetnoodpakket.nl maar zijn ook los verkrijgbaar. POWERplus staat voor duurzaamheid en stevige kwaliteit. Uniek aan POWERplus is dat de stroomvoorziening vrijwel altijd opgewekt wordt door solar of beweging.

VARTA

Een bekend merk dat naast batterijen ook verlichtingsproducten maakt. De producten zijn een uitstekende aanvulling voor een compleet noodpakket.

 

Partners

Hetnoodpakket.nl steunt de online gitaar academie. Op deze website kun je zelf leren gitaar te spelen aan de hand van een pakket met gedetailleerde instructievideo's gemaakt door een gitaarspeler en -bouwer. Neem een kijkje op de website: onlinegitaaracademie.nl!

Logo online gitaar academie